אירועים

מסעדה לאירועים בירושלים

תפריט מענג ומלא בטעמים

התפריט אותו מציג לוי ב-"המוציא", משלב בין זיכרונות ילדותו בירושלים,  שורשיו התרבותיים והקולינריים מאזור המגרב וצמיחתו המקצועית כשף.
למנות האייקוניות המוכרות מהעבר כגון סיגר שקדי עגל ושפונדרה, פסטיה עוף שקדים וזעפרן ו-"בולט ", מחבת של קציצות אלג'יריות פריכות וכרוב ובצל מאודה, נוספו שלל מנות חדשות המייצגות את סגנונו הגסטרונומי.

בין המנות החדשות בתפריט, ניתן למצוא זנב שור, ספינג' כבד אווז, מופלטה של אנטריקוט, ברבוניות וצ'יפס מרוקאי, בשר לחי חריף וקינוחים חדשים ומפתיעים.
מעבר לאזורי ישיבה המותאמים למספר רחב של סועדים מציעה "המוציא" קומת אירוח נפרדת המיועדת לקיום, עסקיים ומשפחתיים.

לפרטים נוספים: 02-6310050 שלוחה מס' 3

צרו איתנו קשר

לקוחות ממליצים עלינו

"

בחמישי האחרון הגענו מרמלה ביום סוער מאוד לחגוג יום הולדת לאישתי… השירות והאוכל היה מעולה חגגו לנו יום הולדת עם המון אפקטים וכיף אמיתי… המחיר הפתיע אותנו לטובה..לסיכום מסעדה יפה שירות מעולה סוף סוף אוכל טעים ולעיניין ובנוסף לכל גם כשר
תודה לכם המוציא על חוויה שהשאירה לנו טעם של עוד

Refael Zurayev

"

‎במילה אחת Wowwwww!!! אתמול חגגנו לבן הבכור שלנו בר מצווה וסגרנו צהריים לכ 65 אורחים ב"המוציא". ממליצה בחום!!!!! כל האורחים לא מפסיקים לשבח, היה בשפע מהכול וכ"כ טעים!!!! והצוות – מדהימים!!!! שירות מעבר למצופה. מנהל האירוע (עם הלחץ שכחתי את שמך) אבל אתה איש מהמם ורגיש, אפילו לילד הכי קטן באירוע התייחסת כאילו הוא בנך – זה היה מרגש! לכל המתלבטים, אל תהססו, מבטיחה לכם אירוע שהאורחים שלכם לא יפסיקו לדבר עליו. תודה "המוציא"���

ענת חיוט

"

אווירה כייפית וחמה! נותני השירות היו מדהימים פינקו בלי סוף!! וכמובן דיג׳יי שהרים את האווירה עוד יותר!
מנות טעימות בהמלצת המלצר שלנו. ללא ספר נחזור ♥️♥️♥️

Shavit Ben-haviv

אודות

"המוציא" מסעדה עם אווירה אותנטית עם תפריט צפון אפריקאי המתבטא בטעמים, בניחוחות וצבעים עזים ומגוונים וזאת תוך כדי יצירת חוויה תרבותית שורשית המושפעת מהמטבח האלג'ירי המסורתי בשילוב אלמנטים ירושלמים.

דרך האוכל השף אבי לוי מעביר את חוויותיו האישיות – החל מילדותו בירושלים, דרך תחנות שונות בחייו והשפעותיהן הקולינריות הייחודיות. כל אלו באים לכדי ביטוי באופייה העיצובי של "המוציא".

המסעדה המשתרעת על פני 2 קומות: קומה ראשונה הנה קומת מסעדה, וקומה שנייה (גלריה) המעוצבת וערוכה לאירועים משפחתיים ועסקיים עד 80 איש.

חלק מהטון השורשי המובהק של המוציא מוגדר על ידי "המטבח של אמא", אליו מגיעה מרים, אמו של לוי מידי יום בכדי להכין את שלל קינוחיה המפורסמים, מגוון מנות מיוחדות שמשתנות על בסיס יומיומי והופכות להיות מנות ספיישל יומיות.

המקום כשר למהדרין
מתאים לאירועים עד 80 אנשים
לא למעשנים
מגיש אוכל בשרי
קיים חניון בתשלום בצמוד למסעדה
פתוח בין השעות 12:00 עד 24:00
סוגי אירועים – בר\בת מצווה, ימי הולדת, אירועי חברה, ימי גיבוש ועוד…
טווח מחירים בן 160 ש"ח לסועד ל 210 ש"ח
מינימום משתתפים לאירוע – 10 סועדים

אירועים

רח' יפו 113 | ירושלים | 02-6310050 שלוחה מס' 3