מן העיתונות

המקום הלוהט: המוציא

שלושה חודשים לאחר פתיחתה, הפכה מסעדת המוציא לשם החם והמדובר ברחובות ירושלים בזכות האוכל הביתי והמושקע של אבי לוי, זוכה מאסטר שף.

וואלה אוכל | יולי 2012

 לקריאת הכתבה לחץ כאן

לאכול כדי ליהנות: ביקור במסעדה של זוכה מאסטר שף

אבי לוי, זוכה העונה השנייה של "מאסטר שף", פתח את מסעדת "המוציא" בירושלים, והוא מתכוון לשדרג בה את מה שלמד במטבח של אמו וסבתו. בריאיון מיוחד הוא מספר על ההתרגשות בחודשי ההקמה ואומר: "נגמר השלב של השיפוצים והבלגן, והתחיל הכיף, לבשל בתכלס".

nrg | מאי 2012

לקריאת הכתבה לחץ כאן

ביקור במסעדת "המוציא" של אבי לוי, זוכה מאסטר שף

מסעדת "המוציא" של אבי לוי, זוכה העונה השנייה של מאסטר שף, אינה מיועדת למחפשי מנות שף מעוצבות ומקושקשות. אבל מי שאוהב אוכל אמיתי, ייהנה בה מאוד.

גלובס | אוגוסט 2012

 לקריאת הכתבה לחץ כאן