סדנאות בישול
סדנאות שף בהמוציא
סדנאות קולינריות מדהימות ואותנטיות, מהמטבח המרוקאי והאלג'יראי המעניין והעז בטעמים – בניצוחו של השף אבי לוי.
המוציא, מסעדת שף שהפכה למוסד ירושלמי וקיימת כבר למעלה מ-6 שנים, עברה למשכנה החדש ממש בפתחו של שוק מחנה יהודה על רחוב יפו. שוכנת בתוך מבנה אותנטי בעל שתי קומות, כאשר בקומה השנייה ממוקם מטבח סדנאות מעוצב של השף אבי לוי עם תפריט סדנאות ייחודי.
בכל סדנה מסביר השף כיצד מכינים את המנה, ומדגים ממש לפני כולם את ההכנה של אותה המנה עד להגשה.
לאחרונה הפך נושא הסדנאות בהמוציא למבוקש ביותר מצד חברות וועדי עובדים ופרטיים שמגיעים על מנת לחוות את הלמידה בסדנת שף מקצועית, ואף ליהנות מארוחת טעימות.
כל סדנה נמשכת כשעה ומכילה בחירה של 2 מנות, ניתן להזמין סדנאות ארוכות יותר. בכל סדנה ניתן לטעום את מה שנעשה בסדנה עצמה.
הסדנאות נעשות בתיאום מראש.