תפריט ערב

אפרטיף
סינייה של סלטים ולחם של המוציא {ט} – 24 ש"ח


מנות פתיחה

סיגר בשר חריף אש בעבודת יד – 42 ש"ח

החומוס של אבי עם גרגירים ושמן זית {ט} – 41 ש"ח

החומוס של אבי עם פלפל חריף מטוגן {ט} –  41 ש"ח

סלט שוק סלט ירקות משתנה עם פרחי כרובית {צ} – 46 ש"ח

סלט עלים ופלפלים עם שקדים קלויים {ט} –  44 ש"ח

סלט של קיץ – שרי, מלפפון, בצל סגול, גרגירי חומוס בויניגרט ונענע {ט} – 44 ש"ח


מנות ראשונות

מעקוד פשטידה מרוקאית מטוגנת מתפוחי אדמה ירקות ועשבי תיבול {צ} – 49 ש"ח

"שופלור"- פרחי כרובית מטוגנת טחינה ועריסה ביתית בצד {צ} – 56 ש"ח

”לה טומט“ מחבת של עגבניות, חציל מטוגן, וצ‘יפס מרוקאי דק {ט} – 58 ש"ח

מנות ביניים
דגים ב"שרמולה" – פילה של דג מטוגן ברוטב אלג‘יראי פיקנטי  – 69 ש"ח

פילה ברבוניות וצ‘יפס מרוקאי דק  – 69 ש"ח

סיגר שקדי עגל ושפונדרה  – 69 ש"ח

פסטיה עוף, שקדים וזעפרן – מוגש עם ריבת עגבניות – 71 ש"ח

חומוס שווארמה – פרגית קצוצה על חומוס ביתי ועריסה – 69 ש"ח


מנות עיקריות

פילה של דג ים טרי עם קוסוקוס ורוטב של חריימה –  82 ש"ח

חריימה סלמון – פילה סלמון טרי ברוטב חריף –  88 ש"ח

סלמון צלוי בגריל בתוספת קוסקוס וטנזיה – 88 ש"ח

מעורב המוציא – שקדי עגל שפונדרה, טחולים, פרגית, בצל ופלפלים – 79 ש"ח

"בולט" – מחבת של קציצות אלג‘יראיות פריכות בתוספת כרוב ובצל מאודה – 71 ש"ח

סלט עוף טרי ואנטי פסטי ירקות צלויים – 72 ש"ח

חזה עוף בעריסה ולימון כבוש – 72 ש"ח

מופלטה של אנטרקוט משובח ובצל מקורמל – 89 ש"ח

פרגית צלויה במרינדה עם פלפלים קלויים – 85 ש"ח

"טפייה עראייס" – פיתה בעבודת יד ממולאת בכבש גזר ולימון כבוש – 79 ש"ח

”סינייה של קבב טלה“ תפוחי אדמה וטחינה מוקרמת בתנור אבן – 84 ש"ח

פטריות פורטובלו ממולאות בטלה – 79 ש"ח

ספינג' כבד אווז – 128 ש"ח

לשון עגל וביצה עלומה – 78 ש"ח

תבשיל מוח עגל עם פלפלים ולימונים – 84 ש"ח


{ט} – מנה טבעונית / {צ} – מנה צמחונית